lördag 7 mars 2009

Thaimassage

Ebay, och senast Tradera..! Auktion är bra! =) Köpte pärlhalsband och armband i veckan på Tradera. Lovely! 137kr inkl. frakt. Då har jag alla smycken till bröllopet förutom örhängen. Ska försöka hitta droppformade pärlörhängen, billigt o trevligt. Och neeej, jag ska inte vara helarmerad i pärlor, skippar halsbandet, kör armband istället..! =) Less is more, right?!  

Skriva massa adresser imorrn på inbjudningskorten och skicka iväg. Äntligen! Ska bli så spännande och se vilka som kommer! Om folk svarar på en gång förstås. Har satt OSA till 2:a maj, men hoppas på att folk svarar tidigare. 

Vi har precis varit på Centralbadet, fått Thaimassage. Mer Thai till folket! Har aldrig provat det förrän nu, men mer blir det. Underbart! Ont och skönt samtidigt. Måste ju preppa kropp, knopp och hy innan bröllopet, börjar i god tid haha. 

Nu ska vi göra oss iordning för att gå ut och träffa Linn och Sanna på stan. Härligt! Blir nog en relativt tidig kväll för oss dock, vi är sååå trötta efter behandlingen. Men kul att träffa dom!

1 kommentar:

Anonym sa...

tidigt? tack för en kuul kväll.. xoxo. Linn